Trouwlocatie

Uw bruiloft

Een dag om nooit te vergeten

Officiële trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer

Omringd door de mensen die voor u het meest betekenen en u het dierbaarst zijn, wilt u op uw bruiloft ook een trouwfeest om nooit te vergeten. Het feest, waar u altijd van gedroomd heeft.

Bij officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer in Stolwijk ligt dit feest binnen handbereik. Samen met u stellen wij stap voor stap een volledig programma samen, waarbij op elk denkbaar detail gelet wordt. Bij De Nieuwe PolderKamer verzorgen wij uw volledige bruiloft. Ingetogen of extravagant, alles is bespreekbaar. Of u op de grote dag catering wilt op de droomlocatie van uw keuze, of dat u een volledig dag- of avondvullend programma kiest op onze trouwlocatie, deze bijzondere dag zal volledig staan in het teken van uw wensen. Wij adviseren u graag en denken met u mee.

Op het gebied van entertainment hebben wij veel te bieden. Door contacten te onderhouden met entertainment- en boekingsbureaus, bestaat de mogelijkheid om ook op dit gebied maatwerk te leveren. Van swingende soul of DJ tot goochelaar of illusionist, u maakt uw wensen kenbaar en wij regelen het voor u. Zo wordt uw bruiloft de mooiste start van uw huwelijk.

Officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer

Neem contact op

of plan een bezoekje in!

Builoft formulier
Sending

Dorpsplein 7
2821 AR  Stolwijk
0182 - 602 016
info@polderkeuken.nl

Bezichtigingen

Een vooruitblik op uw bruiloft!

Officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer opent regelmatig haar deuren voor aankomende bruidsparen die op zoek zijn naar een stijlvolle en unieke trouwlocatie. Zo nodigen wij ook jullie graag uit om de locatie en haar mogelijkheden te komen bekijken. Neem contact op om een afspraak in te plannen! Naast het trouwfeest en de huwelijksvoltrekking biedt De Nieuwe PolderKamer ook de mogelijkheid om te overnachten in de sfeer van de polder.

Veelgestelde vragen

wat zijn de mogelijkheden?

Er komt veel bij een bruiloft kijken, dit begrijpen wij goed. We proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor het trouwen in De Nieuwe PolderKamer. De veelgestelde vragen van bruidsparen hebben we in het overzicht hieronder uiteengezet. Uiteraard nemen we graag alle overige vragen persoonlijk met jullie door.

Is De Nieuwe PolderKamer een officiële trouwlocatie?

Is er een minimum of maximum aantal gasten?

Wanneer kunnen we langskomen voor een kennismakingsgesprek?

Kan ik een optie plaatsen op een datum?

Hoe lang duurt een huwelijksvoltrekking?

Oma is slecht ter been, zijn jullie toegankelijk voor minder valide mensen?

Wat kost een bruiloft bij jullie?

Kunnen onze gasten voor de deur parkeren?

Vanaf welke plaatsen is trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer het best bereikbaar?RESERVEER DIRECT ONLINE! RESERVEER NU VOOR DE BISTRO!