Particulier Event

Verjaardagen

Feest vieren in de polderkamer

verjaardag

Wilt u van uw verjaardag écht een feest maken?

De Nieuwe PolderKamer heeft haar deuren geopend voor u en uw gasten en verzorgt uw verjaardagsfeest tot in de puntjes.

Zo verandert uw verjaardag van een gezellig avondje met familie en vrienden in een knallend feest waar uw gezelschap nog vele verjaardagen over praat! De mogelijkheden voor uw feest zijn eindeloos en het mooiste is dat u zelf niet in de keuken hoeft te staan voor hapjes en drankjes. U begeeft zich gezellig tussen de gasten terwijl wij het werk doen. Een mooiere verjaardag is er niet!

Als aanvulling op uw toch al prachtige verjaardag bieden wij de mogelijkheid om onze bar aan uw feest toe te voegen. Onze bar wordt gerund door ervaren bartenders die ervan genieten om de lekkerste en mooiste cocktails voor u te bereiden. Tevens voegt de bar extra gezelligheid toe waardoor uw gasten uw verjaardag niet snel zullen vergeten.

DIVIDER

Feest vieren

in De Nieuwe PolderKamer

Walk-in dinner

Onze walk-in dinners zijn gezellig en toegankelijk. Wij serveren kleine hapjes waar iedereen gek op is in onze sfeervolle PolderKamer. Tijdens het diner is er alle gelegenheid om met uw gasten in contact te komen en kunt u, al wisselend van plek, iedereen spreken.

Buffet

Wij bieden diverse buffetten aan. U kunt hier denken aan een simpel sate buffet tot een buffet met showcooking kreeft, kaviaar en champagne. Bij het buffet luisteren wij graag naar uw wensen en doelgroep en hierbij verzinnen wij een passende oplossing. Graag spreken wij dit even met u door aangezien ieder bedrijf en iedere individu anders is.

Diner

Wij kunnen diverse soorten diners serveren, zoals een private diner in een aparte ruimte waar u bij ons apart maar gezellig kunt zitten. Ook serveren wij diners van 3 tot 10 gangen en kunt u bij ons terecht met grote groepen.

Themafeest

Een themafeest is een feest in een bepaald thema. Denk hierbij aan een 80's & 90's feest met een verlichte dansvloer en glitterbollen. Enkele andere themafeesten zijn bijvoorbeeld het foute feest, de theatershow, een Italiaans feest, Sweet Sixteen, Rock & Roll, etc. Wij bouwen de decors in de juiste setting en passen de zaal volledig aan voor het door u gewenste thema.

DIVIDER

Babyshower

Het eerste feest voor uw kindje

U krijgt een kindje, gefeliciteerd!

U kunt nu ook bij De Nieuwe PolderKamer het begin van het nieuwe leven vieren! Natuurlijk kunt u niet zomaar gaan feesten als uw kindje pas geboren is, maar een feest vóór de geboorte is net zo leuk! Nodig al uw vrienden en vriendinnen, familieleden en kennissen uit en ervaar het plezier van een babyshower. Hét feest voor u en uw baby om volledig te genieten van uw zwangerschap en de gezelligheid van uw gasten. Vul voor meer informatie over de mogelijkheden het contactformulier in.

DIVIDER

Condoleances

Ook dan zijn wij er voor u

Condoleance, EEn van de minder leuke dingen in het leven.

Maar ook bij deze minder leuke dingen in het leven willen wij als De Nieuwe PolderKamer altijd voor u klaar staan. Wij helpen u met liefde bij de verwerking van uw verlies, als uw geliefde overlijdt. Woorden schieten hierbij tekort. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor de condoleances. Zo kunt u waardig afscheid nemen van hen die u het dierbaarst zijn en in een goede sfeer uw gasten ontmoeten. Wij zorgen voor de inrichting, het podium en de koffie, en u kunt zich volledig op het afscheid richten. Gecondoleerd.

condoleancesReserveer onze Bistro Reserveer onze Trouwlocatie Boek je evenement