Particulier Event

Wilt u er echt een feest van maken?

Is er iets te vieren met familie of vrienden? De Nieuwe Polderkamer is van alle moderne gemakken voorzien om van uw event een daverend succes te maken. Genoeg ruimte om te borrelen of te dansen, de mogelijkheid om uw feest in stijl aan te kleden en de lekkerste culinaire verrassingen! Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken.

Offerte aanvragen

Reserveringsformulier (2023-08-21)

Vergaderzaal

Tijden
Zaalvoorkeur
Gewenste opstelling (zaal "De Nieuwe PolderKamer")
Gewenste opstelling (zaal "Dorpzicht")
Gewenste catering (meerdere selecties mogelijk)
Ontvangst koffie/thee + petit four

Maximum file size: 4MB

Lunch

Zakelijk feest

Private Dining

Wenst u linnen op tafel?
Gewenste faciliteiten

Trouwlocatie (bezichtiging inplannen)

Particulier feest

Condoleance

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Verjaardag

Feest vieren in de PolderKamer

Een onvergetelijk verjaardagsfeest

De Nieuwe Polderkamer heeft haar deuren geopend voor u en uw gasten en verzorgt uw verjaardagsfeest tot in de puntjes. Zo verandert uw verjaardag van een gezellig avondje met familie en vrienden in een knallend feest waar iedereen nog vele verjaardagen over praat! De mogelijkheden voor uw feest zijn eindeloos en het mooiste is dat u zelf alleen maar hoeft te genieten. U begeeft zich gezellig tussen de gasten terwijl wij de hapjes en drankjes vanuit de bar verzorgen. Een mooiere verjaardag is er niet! Onze bar wordt gerund door ervaren bartenders die met groot enthousiasme de lekkerste en mooiste cocktails voor u bereiden. Gezelligheid gegarandeerd! Uw gasten zullen deze verjaardag niet snel vergeten.

Feest vieren

Walkin Dinner

Onze walkin dinners zijn gezellig en toegankelijk. Wij serveren kleine hapjes waar iedereen gek op is in onze sfeervolle PolderKamer. Tijdens het diner is er alle gelegenheid om met uw gasten in contact te komen en kunt u, al wisselend van plek, iedereen spreken.

Buffet

Wij bieden diverse buffetten aan. U kunt hier denken aan een simpel sate buffet tot een buffet met showcooking kreeft, kaviaar en champagne. Bij het buffet luisteren wij graag naar uw wensen en doelgroep en hierbij verzinnen wij een passende oplossing. Graag spreken wij dit even met u door aangezien ieder bedrijf en iedere individu anders is.

Diner

Wij kunnen diverse soorten diners serveren, zoals een private diner in een aparte ruimte waar u bij ons apart maar gezellig kunt zitten. Ook serveren wij diners van 3 tot 10 gangen en kunt u bij ons terecht met grote groepen.

Themafeest

Een themafeest is een feest in een bepaald thema. Denk hierbij aan een 80’s & 90’s feest met een verlichte dansvloer en glitterbollen. Enkele andere themafeesten zijn bijvoorbeeld het foute feest, de theatershow, een Italiaans feest, Sweet Sixteen, Rock & Roll, etc. Wij bouwen de decors in de juiste setting en passen de zaal volledig aan voor het door u gewenste thema.

Babyshower

Het eerste feest voor uw kindje

U krijgt een kindje, gefeliciteerd!

U kunt nu ook bij De Nieuwe PolderKamer het begin van het nieuwe leven vieren! Natuurlijk kunt u niet zomaar gaan feesten als uw kindje pas geboren is, maar een feest vóór de geboorte is net zo leuk! Nodig al uw vrienden en vriendinnen, familieleden en kennissen uit en ervaar het plezier van een babyshower. Hét feest voor u en uw baby om volledig te genieten van uw zwangerschap en de gezelligheid van uw gasten. Vul voor meer informatie over de mogelijkheden het contactformulier in.

Zalen

De Nieuwe PolderKamerDorpszichtRestaurant De Nieuwe PolderKeuken
Oppervlakte240 m250 m2120 m2
Te verduisterenJaJaJa
Capaciteit receptie500 personen60 personen60 personen
Capaciteit zittend diner160 personen45 personen50 personen
Capaciteit theater opstelling60-150 personenn.v.t.n.v.t.
Capaciteit U-vorm80 personen25 personen35 personen
Capaciteit school opstelling94 personen24 personenn.v.t.
Highspeed WiFiJaJaJa
RolstoelvriendelijkJaJaJa
Eigen barJaNeeJa
Vaste wandJaJaNee
Vaste / LCD schermenJaJaJa
Groot schermOptioneelOptioneelOptioneel
Vaste audio apparatuurJaJaJa
DaglichtJaJaJa
TerrasJaJaJa
PodiumJaNeeNee
Parkeren in de omgevingGratis (200 plaatsen)Gratis (200 plaatsen)Gratis (200 plaatsen)
Openbaar vervoerGoed bereikbaarGoed bereikbaarGoed bereikbaar