Feestlocatie Lekkerkerk

Feestlocatie Lekkerkerk

Feest vieren in De Nieuwe PolderKamer

WILT U VAN UW VERJAARDAG ÉCHT EEN FEEST MAKEN?

Feestlocatie Lekkerkerk – De Nieuwe PolderKamer heeft haar deuren geopend voor u en uw gasten en verzorgt uw verjaardagsfeest tot in de puntjes.

Zo verandert uw verjaardag van een gezellig avondje met familie en vrienden in een knallend feest waar uw gezelschap nog vele verjaardagen over praat! De mogelijkheden voor uw feest zijn eindeloos en het mooiste is dat u zelf niet in de keuken hoeft te staan voor hapjes en drankjes. U begeeft zich gezellig tussen de gasten terwijl wij het werk doen. Een mooiere verjaardag is er niet!

Als aanvulling op uw toch al prachtige verjaardag bieden wij de mogelijkheid om onze bar aan uw feest toe te voegen. Onze bar wordt gerund door ervaren bartenders die ervan genieten om de lekkerste en mooiste cocktails voor u te bereiden. Tevens voegt de bar extra gezelligheid toe waardoor uw gasten uw verjaardag niet snel zullen vergeten.

WALK-IN DINNER

Onze walk-in dinners zijn gezellig en toegankelijk. Wij serveren kleine hapjes waar iedereen gek op is in onze sfeervolle PolderKamer. Tijdens het diner is er alle gelegenheid om met uw gasten in contact te komen en kunt u, al wisselend van plek, iedereen spreken.

BUFFET

Wij bieden diverse buffetten aan. U kunt hier denken aan een simpel sate buffet tot een buffet met showcooking kreeft, kaviaar en champagne. Bij het buffet luisteren wij graag naar uw wensen en doelgroep en hierbij verzinnen wij een passende oplossing. Graag spreken wij dit even met u door aangezien ieder bedrijf en iedere individu anders is.

DINER

Wij kunnen diverse soorten diners serveren, zoals een private diner in een aparte ruimte waar u bij ons apart maar gezellig kunt zitten. Ook serveren wij diners van 3 tot 10 gangen en kunt u bij ons terecht met grote groepen.

THEMAFEEST

Een themafeest is een feest in een bepaald thema. Denk hierbij aan een 80’s & 90’s feest met een verlichte dansvloer en glitterbollen. Enkele andere themafeesten zijn bijvoorbeeld het foute feest, de theatershow, een Italiaans feest, Sweet Sixteen, Rock & Roll, etc. Wij bouwen de decors in de juiste setting en passen de zaal volledig aan voor het door u gewenste thema.

Feestlocatie
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Bezig met versturen