Trouwlocatie

Welkom, aanstaand bruidspaar!

Onbezorgd genieten van de mooiste dag van je leven in officiële sfeervolle trouwlocatie van De Nieuwe Polderkamer. Trouwceremonie, diner en feest. Alles is mogelijk!

Allereerst willen wij u hartelijk feliciteren met uw voorgenomen huwelijk!

Dit zal de dag van uw dromen worden en natuurlijk wilt u dit vieren met uw dierbaren. Bij de Nieuwe Polderkamer is dit mogelijk! Wij zijn een officiële trouwlocatie en nemen voor u graag de meeste zorgen weg, zodat u kunt genieten van uw trouwdag. Dit doen wij door uw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen, vanaf de eerste kennismaking tot aan de feestelijke afsluiting.

Bij De Nieuwe Polderkamer werken wij met verse producten uit de polder. Hiermee verzorgen onze chef-koks graag uw lunch, diner en hapjes voor bij de receptie en borrel, aan de hand van uw wensen. Uw bruidstaart kunnen wij ook verzorgen. Onze patissiers maken de bruidstaart zoals u die voor ogen heeft.


Wilt u graag De Nieuwe Polderkamer komen bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met één van onze eventmanagers. Wilt u eerst meer informatie over onze trouwlocatie, vraag dan onze trouwbrochure “Trouwen in de PolderKamer” op via het formulier. Wij zijn te bereiken op:

0182 – 60 20 16
sales@depolderkamer.nl

Met gastvrije groet,
Team De Nieuwe Polderkamer

Vraag nu onze trouwbrochure "Trouwen in de PolderKamer" aan!

Trouwbrochure aanvragen
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Bezoek jullie trouwlocatie

En plan een vrijblijvende trouwafspraak!

Reserveringsformulier (2023-08-21)

Vergaderzaal

Tijden
Zaalvoorkeur
Gewenste opstelling (zaal "De Nieuwe PolderKamer")
Gewenste opstelling (zaal "Dorpzicht")
Gewenste catering (meerdere selecties mogelijk)
Ontvangst koffie/thee + petit four

Maximum file size: 4MB

Lunch

Zakelijk feest

Private Dining

Wenst u linnen op tafel?
Gewenste faciliteiten

Trouwlocatie (bezichtiging inplannen)

Particulier feest

Condoleance

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

De volgende stap

Stap 1: Trouwen bij de PolderKamer
Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten, dat begrijpen wij als geen ander. Om u alvast een idee te geven van het trouwen bij De PolderKamer kunt u op deze trouwpagina enkele mogelijkheden bekijken.

Stap 2: Ontmoet onze Event Creators
Wij nodigen u en uw aanstaande van harte uit om onze Event Creators te ontmoeten. De Event Creators van de Nieuwe PolderKamer kunt u zien als uw persoonlijke adviseur. In een gesprek worden alle mogelijkheden van uw huwelijk toegelicht en kunt u zelfs warme sfeer van de De Nieuwe PolderKamer ervaren. Daarnaast luisteren wij graag naar uw ideeën en maken we samen een voorstel.

Stap 3: Uw persoonlijke voorstel
Nadat u De Nieuwe PolderKamer heeft mogen ervaren, ontvangt u binnen 48 uur een persoonlijk voorstel. Onze Event Creators zullen aan de hand van uw wensen precies laten zien wat er voor uw bruiloft mogelijk is.

Stap 4: Save the date!
Zodra het voorstel helemaal naar wens is, gaan we de dag vastleggen! Als dit is gebeurd ontvangt u van ons een aanbetalingsnota (10% van het totaalbedrag) en uw droomdatum staat definitief in de agenda. Het plannen kan beginnen!

Stap 5: Een culinaire ervaring
Om te laten zien wat de Nieuwe PolderKamer op culinair gebied in huis heeft, is er een proefdiner gereserveerd in de Nieuwe PolderKamer. Tijdens deze heerlijke avond zal onze chef laten zien wat wij u kunnen bieden. Onder het genot van onze heerlijke wijnen, ervaart u de diversiteit die wij kunnen serveren op uw droomdag. Tevens is dit weer een mooi moment om de locatie te zien en nieuwe ideeën op te doen. En u weet precies wat u op uw eigen dag kunt verwachten.

Stap 6: Puntjes op de i
Om ervoor te zorgen dat de dag helemaal vlekkeloos verloopt, is er een laatste gesprek. Dit heeft u uiteraard met eigen Event Creator, maar ook met uw Event Manager en ceremoniemeester. In dit gesprek nemen we uw dag van A tot Z door en blijft er niks onbesproken. Nadat alles besproken is, is het eindelijk zo ver.

De grote dag!

Bezichtigingen

Een vooruitblik op jullie bruiloft!

Officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer opent regelmatig haar deuren voor aankomende bruidsparen die op zoek zijn naar een stijlvolle en unieke trouwlocatie. Zo nodigen wij ook jullie graag uit om de locatie en haar mogelijkheden te komen bekijken. Neem contact op om een afspraak in te plannen! Naast het trouwfeest en de huwelijksvoltrekking biedt De Nieuwe PolderKamer ook de mogelijkheid om te overnachten in de sfeer van de polder.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden?

Er komt veel bij een bruiloft kijken, dit begrijpen wij goed. We proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor het trouwen in De Nieuwe PolderKamer. De veelgestelde vragen van bruidsparen hebben we in het overzicht hieronder uiteengezet. Uiteraard nemen we graag alle overige vragen persoonlijk met jullie door.

De Nieuwe PolderKamer is absoluut een officiële trouwlocatie. Dat houdt in dat jullie hier elkaar het “Ja”-woord kunnen geven!

Er is geen minimum aantal gasten, de zaal kan door middel van een schuifwand kleiner worden gemaakt waardoor het ook bij een klein gezelschap toch gezellig blijft! Ook is er geen specifiek maximum aantal gasten, echter wel een maximum aantal gasten per ruimte. De Nieuwe PolderKamer biedt bijvoorbeeld ruimte voor 200 personen bij een zittend diner, een Walking Diner daarentegen kunnen wij ook voor 350 personen verzorgen.

Bovenaan deze pagina is er de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met een van onze Event Creators. Nadat jullie het formulier hebben ingevuld, zal er op werkdagen binnen 24 uur contact met jullie worden opgenomen om de afspraak in te plannen.

Dat is zeker mogelijk. Nadat jullie op bezichtiging zijn geweest en een afspraak hebben gehad met een van onze Event Creators maken wij voor jullie een offerte op de gewenste datum. Deze datum is echter nog niet definitief van jullie. Zodra de offerte is ondertekend en de aanbetaling binnen is, is de datum officieel van jullie!

Dit is geheel afhankelijk van jullie wensen. Denk hierbij aan het aantal gasten, een volledige dag of juist alleen de ceremonie.

Dit is helemaal afhankelijk van jullie eigen invulling. Is jullie voorkeur om jullie geloftes uit te spreken naar elkaar, of dat de ambtenaar dieper ingaat op jullie relatie, dan zal de ceremonie vanzelfsprekend wat langer duren. Maar gemiddeld genomen duurt een ceremonie 45 minuten.

Wij zijn geheel toegankelijk voor minder valide mensen. Daarnaast hebben wij ook een invaliden toilet en een stoeltjeslift zodat al uw gasten overal bij kunnen zijn.

Dat is uiteraard mogelijk. Wij hebben 80 parkeerplaatsen voor de deur waar uw gasten gratis kunnen parkeren. Ook is er op ongeveer 3 minuten afstand van onze locatie een parkeerplaats beschikbaar voor nog eens 300 extra plaatsen.

Huisdieren zijn uiteraard ook welkom als u uw trouwerij gaat vieren in de Nieuwe Polderkamer. Waarschijnlijk kunt u zelf het beste bepalen of bijvoorbeeld uw hond over de juiste eigenschappen c.q. gedrag beschikt om, ondanks het feestgedruis, redelijk rustig te blijven. Wij vertrouwen dan ook op uw eigen inschatting.

Zalen

De Nieuwe PolderKamerDorpszichtRestaurant De Nieuwe PolderKeuken
Oppervlakte240 m250 m2120 m2
Te verduisterenJaJaJa
Capaciteit receptie500 personen60 personen60 personen
Capaciteit zittend diner160 personen45 personen50 personen
Capaciteit theater opstelling60-150 personenn.v.t.n.v.t.
Capaciteit U-vorm80 personen25 personen35 personen
Capaciteit school opstelling94 personen24 personenn.v.t.
Highspeed WiFiJaJaJa
RolstoelvriendelijkJaJaJa
Eigen barJaNeeJa
Vaste wandJaJaNee
Vaste / LCD schermenJaJaJa
Groot schermOptioneelOptioneelOptioneel
Vaste audio apparatuurJaJaJa
DaglichtJaJaJa
TerrasJaJaJa
PodiumJaNeeNee
Parkeren in de omgevingGratis (200 plaatsen)Gratis (200 plaatsen)Gratis (200 plaatsen)
Openbaar vervoerGoed bereikbaarGoed bereikbaarGoed bereikbaar