Trouwlocatie

Welkom

Aanstaand bruidspaar!

De dag van jullie dromen!

Onbezorgd genieten van de mooiste dag van je leven in officiële sfeervolle trouwlocatie van De Nieuwe Polderkamer. Trouwceremonie, diner en feest. Alles is mogelijk!

Allereerst willen wij u hartelijk feliciteren met uw voorgenomen huwelijk!
Dit zal de dag van uw dromen worden en natuurlijk wilt u dit vieren met uw dierbaren. Bij de Nieuwe Polderkamer is dit mogelijk!

Wij zijn een officiële trouwlocatie en nemen voor u graag de meeste zorgen weg, zodat u kunt genieten van uw trouwdag. Dit doen wij door uw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen, vanaf de eerste kennismaking tot aan de feestelijke afsluiting.

Bij De Nieuwe Polderkamer werken wij met verse producten uit de polder. Hiermee verzorgen onze chef-koks graag uw lunch, diner en hapjes voor bij de receptie en borrel, aan de hand van uw wensen. Uw bruidstaart kunnen wij ook verzorgen. Onze patissiers maken de bruidstaart zoals u die voor ogen heeft.

Wilt u graag De Nieuwe Polderkamer komen bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met één van onze eventmanagers. Wilt u eerst meer informatie over onze trouwlocatie, vraag dan onze trouwbrochure “Trouwen in de PolderKamer” op via het formulier. Wij zijn te bereiken op:

0182 – 60 20 16
sales@depolderkamer.nl

Met gastvrije groet,
Team De Nieuwe Polderkamer

Trouwbrochure Trouwen in de PolderKamer opvragen

Trouwbrochure aanvragen

Bezoek jullie trouwlocatie

en plan een vrijblijvende trouwafspraak!

Builoft formulier
Sending

Bezichtigingen

een vooruitblik op jullie bruiloft!

Officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer opent regelmatig haar deuren voor aankomende bruidsparen die op zoek zijn naar een stijlvolle en unieke trouwlocatie. Zo nodigen wij ook jullie graag uit om de locatie en haar mogelijkheden te komen bekijken. Neem contact op om een afspraak in te plannen! Naast het trouwfeest en de huwelijksvoltrekking biedt De Nieuwe PolderKamer ook de mogelijkheid om te overnachten in de sfeer van de polder.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden?

Er komt veel bij een bruiloft kijken, dit begrijpen wij goed. We proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor het trouwen in De Nieuwe PolderKamer. De veelgestelde vragen van bruidsparen hebben we in het overzicht hieronder uiteengezet. Uiteraard nemen we graag alle overige vragen persoonlijk met jullie door.

De Nieuwe PolderKamer is absoluut een officiële trouwlocatie. Dat houdt in dat jullie hier elkaar het “Ja”-woord kunnen geven!

Er is geen minimum aantal gasten, de zaal kan door middel van een schuifwand kleiner worden gemaakt waardoor het ook bij een klein gezelschap toch gezellig blijft! Ook is er geen specifiek maximum aantal gasten, echter wel een maximum aantal gasten per ruimte. De Nieuwe PolderKamer biedt bijvoorbeeld ruimte voor 150 personen bij een zittend diner, een Walking Diner daarentegen kunnen wij ook voor 350 personen verzorgen.  

Bovenaan deze pagina is er de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met een van onze Event Creators. Nadat jullie het formulier hebben ingevuld, zal er op werkdagen binnen 24 uur contact met jullie worden opgenomen om de afspraak in te plannen. 

Dat is zeker mogelijk. Wij maken voor jullie een offerte op de gewenste datum, echter is de datum nog niet definitief van jullie. Zodra de offerte is ondertekend en de aanbetaling binnen is, is de datum officieel van jullie! 

Dit is geheel afhankelijk van jullie wensen. Denk hierbij aan het aantal gasten, een volledige dag of juist alleen de ceremonie. Maar ook de datum speelt hierbij een rol. De Nieuwe PolderKamer geeft namelijk een korting op bepaalde dagen, oplopend tot wel 15%! Verder rekenen wij bij bruiloften geen zaalhuur en geen schoonmaakkosten!

Dit is helemaal afhankelijk van jullie eigen invulling. Is jullie voorkeur om jullie geloftes uit te spreken naar elkaar, of dat de ambtenaar dieper ingaat op jullie relatie, dan zal de ceremonie vanzelfsprekend wat langer duren. Maar gemiddeld genomen duurt een ceremonie 45 minuten.

Wij zijn geheel toegankelijk voor minder valide mensen. Daarnaast hebben wij ook een invaliden toilet en een stoeltjeslift zodat al uw gasten overal bij kunnen zijn. 

Dat is uiteraard mogelijk. Wij hebben 80 parkeerplaatsen voor de deur waar uw gasten gratis kunnen parkeren. 

Trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer is overal goed te bereiken door de landelijke ligging in het Groene Hart. Vanuit de volgende plaatsen heeft u echter de beste en mooiste mogelijkheden om ons te bereiken: Gouda, Stolwijk, Vlist, Berkenwoude, Moordrecht, Gouderak, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven, Oudewater, Lekkerkerk, Oudekerk, Waddinxveen, Bodegraven, Reeuwijk, Krimpen aan den IJssel, Woerden, Linschoten, Montfoort, IJsselstein, Benschop, Lopik, Cabauw of Nieuwegein. 

Reserveer onze Bistro Reserveer onze Trouwlocatie Boek je evenement