Trouwlocatie

Uw bruiloft

Een dag om nooit te vergeten

Officiële trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer

Omringd door de mensen die voor u het meest betekenen en u het dierbaarst zijn, wilt u op uw bruiloft ook een trouwfeest om nooit te vergeten. Het feest, waar u altijd van gedroomd heeft.

Bij officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer in Stolwijk ligt dit feest binnen handbereik. Samen met u stellen wij stap voor stap een volledig programma samen, waarbij op elk denkbaar detail gelet wordt. Bij De Nieuwe PolderKamer verzorgen wij uw volledige bruiloft. Ingetogen of extravagant, alles is bespreekbaar. Of u op de grote dag catering wilt op de droomlocatie van uw keuze, of dat u een volledig dag- of avondvullend programma kiest op onze trouwlocatie, deze bijzondere dag zal volledig staan in het teken van uw wensen. Wij adviseren u graag en denken met u mee.

Op het gebied van entertainment hebben wij veel te bieden. Door contacten te onderhouden met entertainment- en boekingsbureaus, bestaat de mogelijkheid om ook op dit gebied maatwerk te leveren. Van swingende soul of DJ tot goochelaar of illusionist, u maakt uw wensen kenbaar en wij regelen het voor u. Zo wordt uw bruiloft de mooiste start van uw huwelijk.

Officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer

Bezoek jullie trouwlocatie

en plan een vrijblijvende trouwafspraak!

Builoft formulier
Sending

Dorpsplein 7
2821 AR  Stolwijk
0182 - 602 016
info@polderkeuken.nl

Bezichtigingen

Een vooruitblik op uw bruiloft!

Officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer opent regelmatig haar deuren voor aankomende bruidsparen die op zoek zijn naar een stijlvolle en unieke trouwlocatie. Zo nodigen wij ook jullie graag uit om de locatie en haar mogelijkheden te komen bekijken. Neem contact op om een afspraak in te plannen! Naast het trouwfeest en de huwelijksvoltrekking biedt De Nieuwe PolderKamer ook de mogelijkheid om te overnachten in de sfeer van de polder.

Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Veelgestelde vragen

wat zijn de mogelijkheden?

Er komt veel bij een bruiloft kijken, dit begrijpen wij goed. We proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor het trouwen in De Nieuwe PolderKamer. De veelgestelde vragen van bruidsparen hebben we in het overzicht hieronder uiteengezet. Uiteraard nemen we graag alle overige vragen persoonlijk met jullie door.

Is De Nieuwe PolderKamer een officiële trouwlocatie?
De Nieuwe PolderKamer is absoluut een officiële trouwlocatie. Dat houdt in dat jullie hier elkaar het “Ja”-woord kunnen geven!

Is er een minimum of maximum aantal gasten?
Er is geen minimum aantal gasten, de zaal kan door middel van een schuifwand kleiner worden gemaakt waardoor het ook bij een klein gezelschap toch gezellig blijft! Ook is er geen specifiek maximum aantal gasten, echter wel een maximum aantal gasten per ruimte. De Nieuwe PolderKamer biedt bijvoorbeeld ruimte voor 150 personen bij een zittend diner, een Walking Diner daarentegen kunnen wij ook voor 350 personen verzorgen.  

Wanneer kunnen we langskomen voor een kennismakingsgesprek?
Onderaan deze pagina is er de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met een van onze Event Creators. Nadat jullie het formulier hebben ingevuld, zal er op werkdagen binnen 24 uur contact met jullie worden opgenomen om de afspraak in te plannen. 

Kan ik een optie plaatsen op een datum?
Dat is zeker mogelijk. Wij maken voor jullie een offerte op de gewenste datum, echter is de datum nog niet definitief van jullie. Zodra de offerte is ondertekend en de aanbetaling binnen is, is de datum officieel van jullie! 

Hoe lang duurt een huwelijksvoltrekking?
Dit is helemaal afhankelijk van jullie eigen invulling. Is jullie voorkeur om jullie geloftes uit te spreken naar elkaar, of dat de ambtenaar dieper ingaat op jullie relatie, dan zal de ceremonie vanzelfsprekend wat langer duren. Maar gemiddeld genomen duurt een ceremonie 45 minuten.

Oma is slecht ter been, zijn jullie toegankelijk voor minder valide mensen?
Wij zijn geheel toegankelijk voor minder valide mensen. Daarnaast hebben wij ook een invaliden toilet en een stoeltjeslift zodat al uw gasten overal bij kunnen zijn. 

Wat kost een bruiloft bij jullie?
Dit is geheel afhankelijk van jullie wensen. Denk hierbij aan het aantal gasten, een volledige dag of juist alleen de ceremonie. Maar ook de datum speelt hierbij een rol. De Nieuwe PolderKamer geeft namelijk een korting op bepaalde dagen, oplopend tot wel 15%! Verder rekenen wij bij bruiloften geen zaalhuur en geen schoonmaakkosten!

Kunnen onze gasten voor de deur parkeren?
Dat is uiteraard mogelijk. Wij hebben 80 parkeerplaatsen voor de deur waar uw gasten gratis kunnen parkeren. 

Vanaf welke plaatsen is trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer het best bereikbaar?
Trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer is overal goed te bereiken door de landelijke ligging in het Groene Hart. Vanuit de volgende plaatsen heeft u echter de beste en mooiste mogelijkheden om ons te bereiken: Gouda, Stolwijk, Vlist, Berkenwoude, Moordrecht, Gouderak, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven, Oudewater, Lekkerkerk, Oudekerk, Waddinxveen, Bodegraven, Reeuwijk, Krimpen aan den IJssel, Woerden, Linschoten, Montfoort, IJsselstein, Benschop, Lopik, Cabauw of Nieuwegein. Reserveer onze Bistro Reserveer onze Trouwlocatie Boek je evenement